Honden

De honden krijgen bij ons de verzorging die zij nodig hebben. Zorg en aandacht, een speelkameraadje, lekker en lang  buiten kunnen spelen en een rustig plekje voor de wat oudere of niet meer zo fitte hond. Goede en indien nodig aangepaste voeding want  het is wel de bedoeling dat uw hond in dezelfde conditie naar huis gaat als u hem gebracht heeft.  Ook de vacht krijgt  extra aandacht, een schone en verzorgde vacht bij het ophalen is bij ons vanzelfsprekend.

De honden zitten in onze herberg samen met een andere hond of in kleinschalige groepen. Meerdere keren per dag gaan ze enkele uren naar buiten op de speelweides. De binnenkennels zijn verwarmd en ze krijgen van ons een mand met een lekker kleed erin. Eigen voer hoeft slechts meegegeven te worden als het om een medisch dieet gaat. Indien uw hond medicijnen nodig heeft is dat geen enkel probleem, uw hond krijgt de zorg die nodig is.

Honden die niet goed overweg kunnen met andere honden zijn ook welkom (behalve tijdens de schoolvakanties) en krijgen een kennel voor zich alleen. Maar meldt u ons dit wel bij reservering.